Welke isolatiewaarde heeft een HSB wand?

Aanbouw

Een prefab aanbouw is een constructie die vooraf in de fabriek wordt geproduceerd en vervolgens op locatie wordt geïnstalleerd. Voor het uitbreiden van je woning kun je denken aan een aanbouw, een aanbouw voegt een volledig aparte ruimte toe aan de primaire structuur van een woning.

Voor de prefab aanbouwen biedt Prefabmaat maatwerk HSB wanden met of zonder sparing. Elke wand heeft een afmeting van 235 x 38 mm met een RC-waarde van 4,7, of je hebt de keuze voor een lichtere uitvoering van 140 x 38 mm. Onze prefab aanbouwen kunnen wij leveren inclusief kozijnen, je hebt de keuze uit kunststof of houten kozijnen.

Bijgebouw

Onze bijgebouwen worden in delen in een fabriek gebouwd voordat ze op locatie worden geplaatst. Voor het uitbreiden van je woning kun je ook denken aan een uitbouw, een uitbouw vergroot één van de reeds bestaande ruimtes.

Prefabmaat levert maatwerk HSB wanden met of zonder sparingen voor prefab oplossingen. Elke wand meet 235 x 38 mm en is opgebouwd uit 4,7 RC waarde. Onze prefab bijgebouwen kunnen worden geleverd met, in de fabriek voorgemonteerde, kozijnen en je hebt de keuze uit kunststof of houten kozijnen.

Dakopbouw

Een prefab dakopbouw is een opbouw die wordt geplaatst bovenop een bestaand dak. Hierdoor wordt er aanzienlijk meer ruimte gecreëerd in een woning of gebouw. Een prefab dakopbouw wordt samengesteld door hoogwaardige prefab HSB wanden en een plat HSB dak.

Meer informatie nodig?

Lees verder

Montage van de prefab wanden op locatie

Waar kun je HSB wanden toepassen?

Wat is de opbouw van een prefab wand?

×

Direct chatten?

Stel je vraag aan onze klantenservice.

× Direct chatten?